Reunión FACV con los árbitros en Alaquàs, primera parte (by Xavier Cortés)

El passat diumenge dia 26 de gener, es va fer una reunió d’àrbrits per aclarir criteris. Encara que algú puga no entendre perquè es fa una crònica d’este esdeveniment que afecta a una part dels escacs, dir, que no es feia res paregut en dos o tres anys.
En primer lloc, esta reunió deuria d’haver servit per unificar criteris arbitrals, però com no es feia en temps, resulta que es va optar per parlar de circulars que porten més de dos anys en vigor, i pareix ser que la tropa no està per la labor de fer cas d’estes circulars.
Per molt bona voluntat que es puga posar en tirar endavant esta reunió, si vols debatir o parlar de temes que porten més de dos anys, és normal que s’allargue esta reunió i puga ser soporífera per alguns dels presents.
I per acabar de liar-la, com resulta que tampoc es fan reunions en altres estaments, aprofitar esta reunió per traure temes d’altres estaments, crec, en el meu pensar, que no és correcte. Tal i com heu vaig manifestar en la reunió, que desprès de parlar més de mitja hora d’eixos temes vaig alçar la mà per demanar que es tancaren estes qüestions. En una altra ocassió que es va rependre este tema, vaig optar per penjar-me la bolsa que portava al coll, per estar apunt d’eixir de la reunió... LEER COMPLETA
No hay comentarios

Con la tecnología de Blogger.