R1 Crònica del equips del C.E. Alberic per Xavi Cortes

Ja estem clavats de nou davant el tauler els dissabtes per la vesprada, torneig Interclubs en la Comunitat Valenciana i més de 1000 jugadors i jugadores als escacs.

Al primer equip li tocava el desplaçament a Sant Vicent del Raspeig, curiosament, l’última ronda de l’interclubs passat, també es va jugar allí, per tant, repetim desplaçament, igual que l’EVA-Manises en Divisió d’Honor.

El viatge prou traquil, perquè és tot per l’autovia i en un ratet ens presentem allí, dia d’invern com toca, fred en el carrer i calor en el local, l’aire condicionat fa la seua faena i el refredat que té la gent, no li va bé este aire tan sec dels aparells, però bé anem al que toca.

SEGUIR LLEGINT.

Imagen: C.E. Alberic


2 comentarios:

 1. Buenas, solamente hacer un apunte.

  En mesa 4 "Santi, que no sap guanyar les partides guanyades", pero en mesa 5 la conclusión es que Alfonso es un "atracador"?, en mesa 4 las complicaciones técnicas que provoqué superaron el nivel del jugador que debía rematar y en la 5 el cansancio provocó el error del jugador local y no el jugador visitante ni la "tranquilidad", un poco más de perspectiva y respeto para con las personas que trabajan diariamente para que se realicen eventos como el de la concentración y que podáis ir a locales así.

  Pd: si a alguno le molestó el aire me disculpo, simplemente era lo más beneficioso para el conjunto.

  Álvaro Navarro.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. L'aire no li passava res, a qui li passava era a qui portava el constipat, un servidor i un altre company meu.

   Eliminar

Con la tecnología de Blogger.