lunes, enero 13, 2020

R1 Crònica del equips del C.E. Alberic per Xavi Cortes

Ja estem clavats de nou davant el tauler els dissabtes per la vesprada, torneig Interclubs en la Comunitat Valenciana i més de 1000 jugadors i jugadores als escacs.

Al primer equip li tocava el desplaçament a Sant Vicent del Raspeig, curiosament, l’última ronda de l’interclubs passat, també es va jugar allí, per tant, repetim desplaçament, igual que l’EVA-Manises en Divisió d’Honor.

El viatge prou traquil, perquè és tot per l’autovia i en un ratet ens presentem allí, dia d’invern com toca, fred en el carrer i calor en el local, l’aire condicionat fa la seua faena i el refredat que té la gent, no li va bé este aire tan sec dels aparells, però bé anem al que toca.

SEGUIR LLEGINT.

Imagen: C.E. AlbericSHARE THIS

Author:

www.ajedrezvalenciano.com

2 comentarios:

 1. Buenas, solamente hacer un apunte.

  En mesa 4 "Santi, que no sap guanyar les partides guanyades", pero en mesa 5 la conclusión es que Alfonso es un "atracador"?, en mesa 4 las complicaciones técnicas que provoqué superaron el nivel del jugador que debía rematar y en la 5 el cansancio provocó el error del jugador local y no el jugador visitante ni la "tranquilidad", un poco más de perspectiva y respeto para con las personas que trabajan diariamente para que se realicen eventos como el de la concentración y que podáis ir a locales así.

  Pd: si a alguno le molestó el aire me disculpo, simplemente era lo más beneficioso para el conjunto.

  Álvaro Navarro.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. L'aire no li passava res, a qui li passava era a qui portava el constipat, un servidor i un altre company meu.

   Eliminar