DH R.5, Alaquàs 3,5 - 4,5 El Gambito-Benimaclet demanant el pitit final (crónica)

Els jugadors dels dos equips van començar amb molta concentració, estava clar que els visitants no baixaven l'atenció front al penúltim classificat i que els locals anaven a plantar cara sense complexos una setmana més.

Per dalt, Ramón pareixia ixir de l'obertura amb iniciativa i plantejant problemes a Javier. Velandia jugava al toc mentre Calvo consumia més de 40 minuts de rellotge, els dos sembla que seguien una partida recentment comentada per Pepe Cuenca 😲

Ferrer anava cedint terreny amb un Axel segur que incrementava poc a poc la avantatge posicional. I Robert plantejava una partida de tu a tu a Castellote.

En la 5, Cebrián va cometre unes imprecisions i la partida es complicava amb analogies d'una india de rei favorable a les negres. LEER TODO
No hay comentarios

En Ajedrez Valenciano no se permiten los comentarios anónimos.

Ajedrez Valenciano no se responsabiliza de las opiniones vertidas por los usuarios y se reserva el derecho de aprobar o borrar cualquier mensaje que considere inapropiado. Puede leer nuestra política de privacidad para más información.

No guardamos ninguna información privada con respecto a los comentarios más allá de la necesaria para prestar el servicio y en cualquier caso los comentarios pueden ser borrados por los propios autores en cualquier momento.

Por favor, haz un buen uso de los comentarios.

Con la tecnología de Blogger.