Final: XXV Torneig Infantil d'Escacs d'Alberic. Gana Samuel Tomás, Crónica y fotos


Una nova edició del torneig infantil de la fira de sant joan en Alberic, organitzat pel Club Escacs Alberic, i esta vegada tornem al lloc on es feia durant molt de temps, en l’Avinguda La Glorieta, en el Parc que hi ha una explanada i tenim els arbres que ens fan ombra durant bona part del torneig, recorde que algun arbre ha desaparegut i per això ens pegava el sol.
El matí començava en els auguris de plutja, sempre núbol però no pareixia que anava a ploure, esperàvem que durara fins la finalització del torneig, i aixina va ser fins l’última ronda, que es va haver d’esperar un parell de minuts a que pararen les gotes i es va poder reanudar el torneig, entrega de premis i detalls correctes i desprès torna la plutja en un poc més de força, és el principal problema que hi ha quan es fa un torneig a l’aire lliure, el temps, i nosaltres tenim una afinitat a fer tornejos i plutja, jajajaja.. LEER MÁS


https://photos.app.goo.gl/pfAG4o1SStEp7fuc9
També estan publicats en el nostre bloc; www.escacsalberic.com/bloc

El 9 de juny se celebrarà el XXV Torneig Infantil d'Escacs d'Alberic. A continuació podeu consultar la informació del torneig. 


No hay comentarios

Con la tecnología de Blogger.