El colegio Santa Anna de Oliva premiado en Barcelona, ha implantado en dos años la práctica del ajedrez

La Fundació Carulla de Barcelona concedix al CEIP Santa Anna d’Oliva el premi Baldiri i Reixac. 
Segons la fundació, el CEIP Santa Anna "és una escola que s’ha proposat normalitzar l’ús de la llengua en tots els àmbits comunicatius fent servir, entre altres eines, la introducció i l’ús del joc dels escacs. Tot i la situació socioeconòmica del centre, l’equip de mestres ha aconseguit en dos anys implantar la pràctica d’aquest esport i ha fet créixer l’autoestima entre l’alumnat amb la seua participació i intervenció en campionats i tornejos d’escacs de la zona. Convé destacar-hi la implicació de pares i mares, juntament amb la dels mestres, en aquest projecte, que ha esdevingut de tota la comunitat educativa".

L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc al Palau de la Generalitat de Catalunya el passat dia 9 de maig; a la recollida del guardó assistiren mestres i alumnes del centre. La directora, Empar Sastre, i la secretaria, Isabel Llidó, en nom de tota la comunitat educativa del centre, van recollir el premi acompanyades d’altres mestres i alumnat.

Des del centre manifesten “la satisfacció tant professional com personal de tot el claustre per aquest guardó i l’alegria del fet que el projecte d’innovació educatiu que estem duent a terme durant aquestos anys estiga tenint un bon resultat en el nostre alumnat. Sorpresos i contents per l’èxit, continuarem treballant en la mateixa línea per tal d’obtenir el millor cadascun dels nostres alumnes.”No hay comentarios

Con la tecnología de Blogger.