Obert Vila de Benissa, gana el MI Antonio Granero, Ángela Ivorra el de promoción (clasificación)


http://www.chess-results.com/tnr199030.aspx?lan=2&art=1&turdet=YES&flag=30&wi=984


El Club d'escacs de Benissa ha organitzat el tradicional Obert Vila de Benissa per a diumenge, dia 24 de gener de 2016, coincidint amb la Fira i Porrat que es realitza en la localitat per la festivitat de Sant Antoni.

Els afeccionats als escacs podran veure, en viu i directe, el joc de Grans Mestres nacionals i internacionals que, al costat de joves promeses d'aquest pacífic i cordial esport, s'enfrontaran davant els taulers, durant 7 rondes a set minuts i tres segons d'increment.

Enguany s'ha canviat el format amb l'objecte de donar més visibilitat als més xicotets que estan donant els seus primers passos en l'aprenentatge a aquest bell esport. Es tracta de la categoria Promoció, on demostraran les seues habilitats en els escacs tots els jugadors menors de 12 anys, que no estiguen federats. Per als joves federats, a més de lluitar pels trofeus en lliça, tindran l'al·licient de poder-se classificar per a la Copa de Campions, atès que el torneig s'ha inclòs en el Circuit de la Comunitat Valenciana.

Us adjuntem tota la informació, perquè li doneu difusió entre els vostres seguidors.

T'adjunte els enllaços del torneig


FELIÇ ANY 2016

No hay comentarios

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Con la tecnología de Blogger.