R.2 D.HONOR: Benimodo 1-7 Alzira (Crònica, fotos i 2 partides)

(Agraiments: C.E.Benimodo, Xavier Tormos)


Garcia,Jhoel (1/2 : 1/2 ) Ibanez Aullana,Ramon
Kovacevic,Slobodan (0 : 1 ) Sanchez Guirado,Francisco
Pena Riascos,Alexander (0 : 1 ) Rubio Tent,Paco
Valentin Pascual,Cesar (1/2 : 1/2 ) Mullor Gomez,Luis
Garcia Sancho,Josep (0 : 1 ) Ribera Cebolla,Marc
Rocher Munoz,Jordi (0 : 1 ) Toledano Llinares,Juan Antonio
Apolo Sanchez,Manuel (0 : 1 ) Reig Albero,Ferran
Tormos Beltran,Xavier (0 : 1 ) Roca Cruz,Rafael


Crònica per Xavier Tormos


Després del resultat de la primera ronda contra uns dels favorits al campionat, en la que vam estar a punt d'empatar, esperàvem fer un bon encontre front a l'Alzira però amb la sorpresa del dijous en veure al MI Sánchez Guirado al seu ordre de força i les baixes que teníem … Puntuar era molt més complicat. 

 

Resumint per taulers del poc que vaig poder vore:
 


Jhoel Garcia ½ – ½ Ramon Ibañez

Partida complicada el negre es menja el peó de a2 de forma dubtosa i la dama pareix que queda atrapada però no és així i se signen les taules per triple repetició. 
Fco. Sanchez Guirado 1 – 0 Slobodan Kovacevic

En un moment que em vaig arrimar a vore aquesta partida Guirado havia sacrificat peça per a poc més tard recuperar i quedar amb una millor posició que va treballar a poc a poc fins a ficar un peó passat en 7a on el negre queda perdut. 
 


Alexander Peña 0 – 1 Paco Rubio

En aquesta partida Paco Rubio aprofita una jugada no molt precisa del blanc per agafar avantatge que a poc a poc va treballant per finalment quedar en peça de més.

 


Cesar Valentin ½ - ½ Luis Mullor

Taules signades en poques jugades.

 


Josep Garcia 0 – 1 Marc Ribera

Gambito Volga interessant entre Marc i Josep, al meu paréixer el blanc sempre va tindre un xicotet avantatge però un error del Josep va fer que Marc s´emportara el punt.

Juan Ant. Toledano 1 – 0 Jordi Rocher

Pocs equips es poden permetre el luxe de tindre a un mestre internacional de 6é tauler. Aquesta partida prompte es va decantar de part del d'Alzira guanyant material en què el negre no va tindre compensació.

 


Manuel Apolo 0 – 1 Ferran Reig

En aquesta partida el blan va intentar un atac pel flanc de rei però el negre va trencar en el moment oportú al centre on va quedar amb clar avantatge que es va materialitzar al guanyar un cavall

 


Rafael Roca 1 – 0 Xavier Tormos

Al 8é tauler el Xavier Tormos va ser una partida amb el mateix argument que altres, avantatge per a Rafael Roca que a poc a poc queda en posició guanyadora i encara que el negre va tindre un parell de vegades l’ oportunitat d'igualar no ho va vore. Finalment es va jugar amb poc de temps on el negre va intentar embolicar la partida però Roca va resoldre la situació sense problemes per emportar-se l'últim punt per a l'Alzira.

Jornada negra per al Benimodo pel resultat però sabem que la nostra lliga serà molt dura i que hem de lluitar setmana a setmana


 


Igualado encuentro de máxima rivalidad regional en el que los dos equipos tienen sus miras puestas en la permanencia y buscan estrenar su casillero de victorias.

No hay comentarios

Con la tecnología de Blogger.