El C.E. Alberic es presenta a les eleccions de la FACV.

Saludem a tots els escaquistes de la Comunitat.

La nostra intenció en aquestes eleccions és aportar idees noves a la Federació, ja que considerem que la FACV és de tots i per tant tots hem de participar de les seues decisions.
En cas d'eixir elegits, el nostre correu (clubescacsalberic@hotmail.es) estarà sempre obert per a les suggerències que tots vulgueu fer-nos arribar i ens comprometem a presentar-les a l'Assemblea, ja que entenem que ser representant dels clubs és una responsabilitat amb tots, no sols amb uns quants.

Açò no vol dir que anem contra ningú, ni que ens enfrontem a ningú, ni que busquem un nou president, tan sols volem formar part representativa pel col·lectiu de Clubs.
Però el que no podem deixar de manifestar, és la nostra sorpresa davant de l'absència de publicitat de les eleccions a la FACV (perquè està tot tan amagat a la web?) i que cap dels actuals membres de l'Assemblea que es presenten a la reelecció han fet públic ni tan sols un escrit comunicant la seua intenció de presentar-se. No sabem si és que no compten amb els votants o que els fa por que algú els conega i els demane explicacions.

Javier Cortés Martí
President del CE Alberic

No hay comentarios

Con la tecnología de Blogger.