lunes, septiembre 23, 2013

22 septiembre, Alaquas infantil, gana Alejandro García Oviedo (crónica y fotos por Luis Martínez)

Infantil: http://chess-results.com/Tnr109420.aspx?lan=2
 
XIV Torneig d’escacs Aleví-Cadet
Festes d’Alaquàs 2013

Un any més, i van 14, amb la puntualitat acostumada s’ha celebrat el torneig de festes d’Alaquàs per alevins i infantils. La participació ha estat nombrosa, prop del límit establert i s’agraix molt ja que coincidia amb el torneig de Les Places de València.

Amb la inestimable ajuda de Manuel Fernández (CE Montserrat) en l’arbitratge i amb l’aportació de rellotges la competició va transcórrer amb la més absoluta normalitat, amb l’inevitable soroll  d’aquells que acabaven les seues partides, però feia calor fora del local i no era qüestió d’enviar-los fora.

Es va celebrar un únic torneig i, jugades les sis rondes establertes, la classificació per categories va quedar:

En Sub14 el primer va ser Juan Antonio Carmona, d’Alcoi; seguit per Angel Lucas, de Mislata i Iván Gonzálvez de Montserrat; els locals premiats foren Samuel Benito i Juan Novella.

En Sub12 el primer, i campió absolut del torneig, Alejandro García, del Basilio, seguit per Albert Egea, de Benigànim, i Rubén Gonzálvez, del Montserrat; els locals premiats foren Sergio Diaz y Daniel Oliver.

En Sub10 el campió va ser Pablo Cubells, del EVA, seguit de Marc Carbonell, del Silla, i Anxo Souto; els locals amb premi han estat Daniel Espejel i Andrei Ionescu.

En la categoria Sub 8 el campió va ser Miquel Asins, del Massanassa, seguit per Raúl Parreño i Pablo Pérez, del Montserrat; els locals amb premi han estat Pablo Cayón i Juan Sánchez.

Resumint, gran actuació d’Alejandro García Oviedo i del jugadors del Montserrat, que sempre arrapen en Alaquàs. Gràcies a tots per la seua participació.
Infantil Festes 2013 by Ajeval

SHARE THIS

Author:

www.ajedrezvalenciano.com

2 comentarios: