miércoles, septiembre 18, 2013

15 septiembre, Alaquas, gana el MF Paco García Trobat


XV Open Festes d’Alaquàs 2013

El diumenge 15 es va celebrar el XV Open Festes d’ Alaquàs amb 54 jugadors inscrits, absències avisades i només tres incompareixences no justificades, (i anotades).
Tot va començar amb la puntualitat que s'ha d'exigir per cortesia a aquells jugadors que s'han desplaçat des de lluny a més de que a la vesprada hi havia un altre torneig. després de sis rondes es va imposar el MF García Trobat amb 5'5 seguit amb 5 punts dels també titulats Francisco Sánchez i JVte Pallardó. Van completar la llista de premis Juan Carlos Rguez Valencoso, Javier Buenafé i Carlos J Rodrigo. En el tram >1900 van aconseguir premi José M Pérez, Germán Gil i Adrián Costa. Els millors locals van ser Roberto Gimeno i José Luis Lozano. El millor Sub16 va ser Angel Lucas. A la entrega de trofeus va assistir Antonio Saura Martin, concejal d’Educació i Cultura.La inscripción al XV Open Festes d'Alaquàs está cerrada.
A partir de ahora si alguien quiere, pasa a lista de espera por riguroso orden de entrada de correo electrónico que aparece en el cartel.

Open Festes: http://chess-results.com/tnr109418.aspx?lan=2
Open Festes 2013 by Ajeval

SHARE THIS

Author:

www.ajedrezvalenciano.com

0 comentarios: