15 septiembre, Alaquas, gana el MF Paco García Trobat


XV Open Festes d’Alaquàs 2013

El diumenge 15 es va celebrar el XV Open Festes d’ Alaquàs amb 54 jugadors inscrits, absències avisades i només tres incompareixences no justificades, (i anotades).
Tot va començar amb la puntualitat que s'ha d'exigir per cortesia a aquells jugadors que s'han desplaçat des de lluny a més de que a la vesprada hi havia un altre torneig. després de sis rondes es va imposar el MF García Trobat amb 5'5 seguit amb 5 punts dels també titulats Francisco Sánchez i JVte Pallardó. Van completar la llista de premis Juan Carlos Rguez Valencoso, Javier Buenafé i Carlos J Rodrigo. En el tram >1900 van aconseguir premi José M Pérez, Germán Gil i Adrián Costa. Els millors locals van ser Roberto Gimeno i José Luis Lozano. El millor Sub16 va ser Angel Lucas. A la entrega de trofeus va assistir Antonio Saura Martin, concejal d’Educació i Cultura.La inscripción al XV Open Festes d'Alaquàs está cerrada.
A partir de ahora si alguien quiere, pasa a lista de espera por riguroso orden de entrada de correo electrónico que aparece en el cartel.

Open Festes: http://chess-results.com/tnr109418.aspx?lan=2
Open Festes 2013 by Ajeval
Comparte en Google Plus

Acerca de Vicent

Colabora en AjedrezValenciano.com

0 comentarios :

Publicar un comentario