R.5 Sueca 5 - 3 Massanassa

Crónica per Salvador Màñez
Sueca 5 – Massanassa 3

Tot i que l’equip visitant no era de la força que tenia ja fa anys, s’ha de dir que està ben conjuntat i haguera pogut obtenir millor resultat. Ja sabem massa que en el nostre joc hi ha molts imponderables que poden fer capgirar situacions que semblen clares. 

Ha estat un victòria molt lluitada, fonamentada, grosso modo, en els quatre punts de les taules centrals del Sueca, totes seguides: Otra i Albert, en blanques, amb atacs al rei molt treballats per la tenaç resistència; Ramón exprimint un final favorable al negre, amb bona tècnica, i Máñez, qui després de plantejar la siciliana, va guanyar la qualitat per un peó, però entrà en una dinàmica molt perillosa, on Casado, amb forta iniciativa, apurat pel rellotge va cometre una greu errada i abandonà. 

El punt decisiu es pot dir que vingué de dos llocs, dos mitjos punts realment: el mig de de la Calle, i el mig de la promesa suecana, Albert Micó, a les taules 2 i 8, respectivament. Crec que en els dos casos hagueren de sofrir els locals per traure tan rendible fruit. 

Els restants dos punts en joc se’ls van adjudicar els de l’Horta amb negres mitjançant Alberola, que s’imposà en una partida àrida en apariència a Cebolla, en taula 1; i Todolí, qui va saber contrarestar l’atac indi de rei que preparava Tarazona.
Comparte en Google Plus

Acerca de Vicent

Colabora en AjedrezValenciano.com

1 comentarios :

  1. Perfecte resumen del que va passar al nostre club la darrera setmana.
    Tarazanovic.

    ResponderEliminar